ΤΡΙΚΑΛΑ

Με Μαρμαρινό κόντρα στον Άρη

Με Μαρμαρινό κόντρα στον Άρη
Μαρμαρινός

Ανακοινώθηκε κι επισήμως ο Έλληνας σέντερ ο οποίος θα ενισχύσει τα Τρίκαλα στον αγώνα με τον Άρη

" Ο ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαρμαρινού", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των Τρικάλων. Ο 34χρονος παίκτης προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς που οι Τρικαλινοί θέλουν το καλύτερο δυνατό, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Μαρμαρινός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Έσπερο (1997-98), ενώ τη σεζόν 1998-99 βρέθηκε στην Αμερική και στο κολέγιο Νεβάδα Ρένο (NCAA). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 με τον Έσπερο (1999-00) ενώ από το καλοκαίρι του 2000 και για τρία χρόνια έπαιξε στο Μαρούσι.

Τη σεζόν 2003-04 ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά το Μάρτιο του 2004 βρέθηκε στην Ιταλία αγωνιζόμενος σε εννιά παιχνίδια με την Ούντινε. Συνέχισε και την επόμενη χρονιά (2004-05) στην Ιταλία, αλλά με την Τεράμο, ενώ τη σεζόν 2005-06 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο.

Τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές ομάδες στην Ιταλία. Ξεκίνησε από την Ρόμα, από την οποία μετακινήθηκε το Φεβρουάριο στη Νάπολι. Την περίοδο 2007-2008 αγωνίστηκε αρχικά στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη Λοκομοτίβ Ροστόβ, ενώ τον Απρίλιο του 2008, επέστρεψε στην Ιταλία για να αγωνιστεί στην Καζέρτα, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος.

Πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ιταλία όπου έκλεισε την χρονιά με την Καζέρτα.

Ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Άρη: "Το παιχνίδι με τον Άρη είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, έχει ρυθμό καθώς παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη και διαθέτει αξιόπιστες λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και να φανούμε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο παιχνίδι αυτό με τη βοήθεια και του κόσμου μας".

Τέλος, ο Νίκος Κατσαρές επισήμανε: "Δουλέψαμε αρκετά καλά τις τελευταίες μέρες και πιστεύω πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι κα δυνατοί απέναντι στον Άρη. Ο Άρης είναι μία σπουδαία ομάδα, με παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά έχουμε δείξει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ότι αν είμαστε σε καλή μέρα έχουμε τύχη και σε παιχνίδια σαν και αυτά".













TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ