ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με "Μάτσε" στο ντέρμπι

Με "Μάτσε" στο ντέρμπι
Ματσιγιαουσκας

Με Ματσιγιάουσκας και... Αγγελόπουλους, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ΠΑΟ

Αν ο... Πίνι Γκέρσον έβλεπε την εικόνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου, θα ζήλευε. Οι ερυθρόλευκοι ύστερα από μήνες συγκεντρώθηκαν άπαντες (πλην φυσικά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη) στο γήπεδο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε 13 παίκτες για να επιλέξει τη 12αδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού, αφού ο Κιντέλ Γουντς και ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις, μπορεί να προπονήθηκαν, αλλά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.
Εκτός ρόστερ θα μείνει ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, αφού ακόμη δεν είναι έτοιμος για να μπει σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό ματς, αλλά το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, ο οποίος πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα βοηθήσει την ομάδα του στη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάτσε απουσίασε συνολικά 45 ημέρες από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά είναι και πάλι έτοιμος για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, που θα έχει εκ των πραγμάτων πολλή δουλειά κόντρα στους πράσινους "κοντούς.

Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως συνηθίζουν να κάνουν πριν από κάθε σημαντικό παιχνίδι της ομάδας τους όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην ηγεσία της ΚΑΕ.

Τα εισιτήρια, τα γενέθλια και τα κιλά του Σόφο

*Κατάμεστο θα είναι το ΣΕΦ, αφού έχουν μείνει μόνο 100 εισιτήρια προς πώληση από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

*Γενέθλια είχε ο Γουντς που έκλεισε τα 27 του χρόνια και μετά την προπόνηση έσβησε τα κεράκια στην τούρτα που του είχαν.

*Από την Ελβετία πάντως και τον Σόφο, τα νέα είναι ευχάριστα, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας σέντερ έχει χάσει 14 κιλά. Για να δούμε...














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ