ΠΑΟΚ

Με Όστοϊτς κόντρα στον Πανιώνιο

Με Όστοϊτς κόντρα στον Πανιώνιο
Πιλαφίδης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ο Όστοϊτς απέκτησε και τυπικά το δικαίωμα συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1, μετά την έκδοση του δελτίου του, αλλά και παράλληλα με την έλευση του «διεθνούς πιστοποιητικού μεταγραφής».
Το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αφού σε μεγάλο ποσοστό μπορεί να κρίνει την συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου και ο προπονητής του «Δικεφάλου», Κώστας Πιλαφίδης, αναφερόμενος σε αυτό με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, υποστήριξε:

« Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα κι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε, έστω και με ένα πόντο, για να κρατηθούμε μέσα στη μάχη της τετράδας. Ο δρόμος του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολος, γιατί προερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα και παρά το γεγονός ότι φαινόμαστε πλήρεις, έχουμε τον Αγαδάκο που ουσιαστικά δεν έχει κάνει προπόνησης τις τελευταίες δέκα ημέρες, τον Όστοϊτς που είναι έμπειρος παίκτης και θα βοηθήσει, αλλά ήρθε μόλις πριν λίγες ώρες και χρειάζεται χρόνο για να μπει στην ομάδα και φυσικά τον Ουάσινγκτον, που ξεκίνησε προπονήσεις, έχει βελτιωθεί η κατάστασή του, έχει θέληση να παίξει, αλλά έχει χάσει προπονήσεις, δεν είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε με την περίπτωσή του».

Τέλος όσον αφορά για το πρώτο παιχνίδι με την Σιένα στα πλαίσια της φάσης των 16 του ULEB Cup είπε: « Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έχουμε αμέσως μετά και τον αγώνα με τη Σιένα, που προς το παρών δεν τον σκεφτόμαστε, αλλά παίζουμε μέσα σε λίγες μέρες τους κρυφούς πόθους μίας χρονιάς».

Τα εισιτήρια με Σιένα

Από αύριο το μεσημέρι, θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ–Σιένα, με γενική είσοδο 10 ευρώ όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Επίσης η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά: « Το μεγάλο αυτό παιχνίδι, με την καθοριστική σημασία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του ULEB Cup, θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007 στο PAOK Sports Arena, θα ξεκινήσει στις 8.30μ.μ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά (ζωντανή μετάδοση) από την ΕΤ3.
Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα με ιδιαίτερη σημασία, αφού ο ΠΑΟΚ έχοντας μειονέκτημα έδρας, πρέπει να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος και να κάνει το πρώτο βήμα για να διεκδικήσει την πρόκρισή του.
Στην προσπάθεια της ομάδας είναι απαραίτητη και η συμπαράσταση των φιλάθλων, που όποτε χρειάστηκε έδωσαν τη δική τους ώθηση στους παίκτες για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος η αποστολή της Σιένα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:55.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ