ΠΑΟΚ

Με Ουάσινγκτον στο δυναμικό του

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον πέρασε από ντόπινγκ-κοντρόλ και προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ

Μάλιστα ο νέος Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αύριο κόντρα στην βελγική Ντέξια Μονς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του ULEB Cup, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο το Μαρούσι, το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

" Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πρώτα θέλω να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και το αντιμετωπίζω με θετική διάθεση. Η συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δύσκολο, θα είναι μία μεγάλη εμπειρία.

Παίζω στις θέσεις 1 και 2 αλλά αυτό δεν θα το αποφασίζω εγώ αλλά ο προπονητής της ομάδας με βάση τις ανάγκες. Σε όποια θέση και να παίζω αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Ειλικρινά το απολαμβάνω που θα παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα

" τόνισε ο Αμερικάνος γκαρντ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της βελγικής Ντέξια Μονς αφίχθη χωρίς κάποια καθυστέρηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία μετέβη στο PAOK Sports Arena όπου και προπονήθηκε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Ντάριους Ουάσιγκτον που όπως είναι γνωστό αντικατέστησε τον Άντι Πάνκο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ το μέλλον δύο ακόμη παικτών του «Δικεφάλου» παραμένει αβέβαιο. Πρόκειται για τους Ιβάν Τόμας και Τζερόμ Άλεν χωρίς όμως ο Κώστας Πιλαφίδης να δείχνει να βιάζεται.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ