ΑΡΗΣ

Με Πελεκάνο στην Νέα Σμύρνη

Με Πελεκάνο στην Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Με τον Μιχάλη Πελεκάνο να δίνει το παρών θα ταξιδέψει η αποστολή του Άρη για την Αθήνα και το σαββατιάτικο παιχνίδι (23/2, 4μ.μ.) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Με τον Μιχάλη Πελεκάνο στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου θα ταξιδέψει η αποστολή του Άρη για την Αθήνα και το αυριανό παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ προπονήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής τελευταίας προπόνησης στο Αλεξάνδρειο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι 100% έτοιμος.

Συγκεκριμένα ο Πελεκάνος δεν έχει ξεπεράσει την θλάση Α΄ βαθμού από την οποία ταλαιπωρείται στον οπίσθιο μηριαίο του και από την στιγμή που ο Αγγέλου τον ρίξει στο παρκέ του κλειστού της Αρτάκης θα υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος όπως και στην Καβάλα.

Να υποστεί υποτροπή που θα ισοδυναμεί με ακόμη μεγαλύτερο διάστημα απουσίας του. Μοναδικός απών από το αυριανό παιχνίδι του Άρη θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ευθύμης Τσακαλέρης που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και απαιτεί ειδική μεταχείριση.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο τόνισε: " Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, λοιπόν, η ανταγωνιστικότητα απέναντί της μόνο κέρδος μπορεί να έχει για τη δική μας ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε να μην προκύψουν τα ίδια λάθη και σε αυτό το παιχνίδι, όπως συμβαίνει τελευταία".

Κι όσο για τον αρχηγό του Άρη ο Αντώνης Ασημακόπουλος δήλωσε: "Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι δύσκολη, απέναντι σε μία καλή και φορμαρισμένη ομάδα, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς θα κατέβουμε στο γήπεδο και θα παίξουμε έτσι, ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ