ΑΡΗΣ

Με Πιρς και Ντάνστον στην Λαμία

Με Πιρς και Ντάνστον στην Λαμία
Ντάνστον INTIME SPORTS

Σχεδόν σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται την στιγμή αυτή ότι ο Άρης θα αγωνιστεί το Σάββατο με τους Πιέρ Πιρς και Μπράϊαντ Ντάνστον κόντρα στον Πανελλήνιο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Η αναζήτηση των αντικαταστατών των δύο Αμερικανών μπορεί να συνεχίζεται ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που σύμφωνα με τον Σαρόν Ντρούκερ ταιριάζει στην λογική του.

Εξάλλου με δεδομένο ότι σήμερα είναι Τρίτη, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και κατ΄ επέκταση ανακοίνωση, θεωρείται και ρίσκο από πλευράς του Ισραηλινού τεχνικού να εντάξει στο σύνολό του παίκτη που δεν θα ξέρει καθόλου την λογική του.

Ο Ντρούκερ σε πρώτη φάση δείχνει να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ κάτι που σημαίνει πως ο Πιρς δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από ότι ο Ντάνστον χωρίς όμως και το δικό του μέλλον να θεωρείται σίγουρο.

Και για τους δύο η οριστική απόφαση της αντικατάστασής τους λήφθηκε ουσιαστικά μετά από την εμφάνισή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο όπου αμφότεροι δείξανε ότι δεν μπορούνε να δώσουνε το κάτι παραπάνω σε οργάνωση και μέσα στις δύο ρακέτες.

Όπως και να έχει όμως ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη την στιγμή αυτή παραμένει ο χρόνος αν και με δεδομένο ότι τα ξημερώματα θα ξεκινήσει ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ δεν αποκλείεται να υπάρξουνε και άλλοι "κομμένοι" και για τις δύο θέσεις.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι χθες το απόγευμα ξεκίνησε στο Αλεξάνδρειο για τον Άρη η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Λαμίας που θα συνεχιστεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ