ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με προστατευτικό δίχτυ στο ΟΑΚΑ

Με προστατευτικό δίχτυ στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ έγινε το πρωί της Τρίτης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας των τελικών με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Η καινοτομία σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ θα είναι το προστατευτικό δίχτυ που θα τοποθετηθεί σε σχήμα "Γ" πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και θα προστατεύει από αντικείμενα που πιθανόν να εκτοξευθούν.
Αυτή η πρόταση έγινε από τη διοίκηση της "πράσινης" ΚΑΕ και υιοθετήθηκε από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, ενώ οι εκπρόσωποι των "ερυθρόλευκων" εξέφρασαν για ακόμα μία φορά τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι η απόσταση από τον πάγκο του Ολυμπιακού με την εξέδρα στο ΟΑΚΑ είναι 8 μέτρα ενώ αυτή εκείνου των "πράσινων" στο ΣΕΦ είναι 17.

Αποφασίστηκε επίσης να κλείσουν οι πτυσσόμενες εξέδρες πίσω από τον πάγκο των Πειραιωτών όπως γίνεται σε κάθε ντέρμπι αιωνίων, ενώ αυτή τη φορά πίσω από το καλάθι που θα κάνει προθέρμανση ο Ολυμπιακός θα μείνουν κενές 8 αντί για 6 σειρές καθισμάτων.

Μπροστά από αυτές θα παραταχθούν άνθρωποι της ασφαλείας του Παναθηναϊκού και αρκετοί αστυνομικοί. Παρουσία μίας διμοιρίας των ΜΑΤ θα υπάρξει και πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στη σύσκεψη ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Στεφάνου και Γεωργαντή ενώ εκ μέρους του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν οι Σταυρόπουλος, Μπουντούρης και Μαντζάνας. Από πλευράς ΕΣΑΚΕ το "παρών" στη συζήτηση έδωσε ο Κονδύλης, και το ΟΑΚΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής και της ΔΕΑΒ συμμετείχαν στη σύσκεψη, ενώ απουσίαζε ο αναπληρωτής Αττικάρχης ΓΑΔΑ Μπαλάκος.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (Δευτέρα 25/5, 21:30).

Η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων: " Τα εισιτήρια θα μπορούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να παραλαμβάνουν από την Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" στις ακόλουθες ημέρες και ώρες":

Τρίτη (19/5/2009): 15:00-21:00
Τετάρτη(20/5)
Πέμπτη(21/5)
Παρασκευή(22/5): 09:00-20:00

" Για το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσω του site, την Παρασκευή. Επίσης εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο "Καμάρες", Χαριλάου Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία) τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων)".



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ