ΑΡΗΣ

Με Σεραπίνας στο ΣΕΦ

Με Σεραπίνας στο ΣΕΦ
Σεραπίνας

Με τον Σιμόνας Σεραπίνας να νιώθει καλύτερα ο Άρης πάει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Ο Σεραπίνας είχε κληρονομήσει μία τενοντίτιδα στον δεξιό του ώμο από το πρώτο παιχνίδι της σειράς το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο μετά από μία αγκωνιά που φέρεται να δέχτηκε από τον Άντριαν Ζίζιτς. Για το λόγο αυτό ο Λιθουανός φόργουορντ την Δευτέρα και την Τρίτη ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και το απόγευμα πριν από την έναρξη της προπόνησης πήρε το ΟΚ από το ιατρικό τιμ ότι μπορεί να προπονηθεί.
Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν επόμενο χαροποίησε τον Αντρέα Ματσόν που σε καμία περίπτωση εν επιθυμούσε η αποστολή του που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 8:00 από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να έχει απώλειες. Ο Άρης υπενθυμίζεται ότι θα μεταβεί αυθημερόν αύριο στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του ότι λόγω του σημερινού τελικού για το Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Μίλαν στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε η δυνατότητα εύρεσης ξενοδοχείου ούτε για δείγμα.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στους φιλάθλους της ότι από το μεσημέρι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού της Κυριακής, τρίτου της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

«Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι κυκλοφόρησαν από σήμερα το μεσημέρι, τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση της Β’ Φάσης των φετινών πλέι οφ της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/05) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 19:00.

Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ καθώς τα πλέι οφ αποτελούν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας, να προκριθεί στην τελική φάση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και συνάμα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), από τον ΑΣ ΑΡΗ (2310 305-402), καθώς και την ημέρα του αγώνα (27/05) από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ