ΑΡΗΣ

Με σοβαρότητα για την πρόκριση

Με σοβαρότητα για την πρόκριση
Ντρούκερ

Με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για τον Σαββατιάτικο (02/10, 19:00) αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά στην έδρα του.

Ο Ισραηλινός τεχνικός των «κιτρίνων», Σαρόν Ντρούκερ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επισήμανε πως η σοβαρότητα των παικτών του θα είναι εκείνη που θα τους δώσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

" Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί. Είμαστε μια σωστά οργανωμένη ομάδα και για το λόγο αυτό κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σημασία για εμάς δεν έχει το όνομα του αντιπάλου ή σε ποια κατηγορία αγωνίζεται.

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και έτσι θα προσεγγίζουμε το ματς. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση", σχολίασε ο Ντρούκερ.

Μοναδικός απών του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη στο παιχνίδι θα είναι μόνο ο τραυματίας Δημήτρης Βεργίνης ενώ στάσιμο παραμένει το θέμα της απόκτησης με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Κώστα Σλούκα.

Εξάλλου θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον Άρη ασχολούνται και με έναν ακόμη διεθνή παίκτη για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον 21χρονο διεθνή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη, για τον οποίο έγινε μία διερευνητική κρούση προ ημερών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ