ΑΡΗΣ

Με Ταπούτο για το 3-1

Με Ταπούτο για το 3-1
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση (18:00) πρόκειται να ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ραντεβού της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης καλείται αξιοποιήσει την έδρα του όπως είχε κάνει και την περασμένη Κυριακή στην επίτευξη του 1-1 και έχοντας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση των φιλάθλων του να φθάσει στο 3-1 στην σειρά.

Ένα σκορ που θα σημάνει το τέλος της και ταυτόχρονα την εξασφάλιση συμμετοχής του Άρη στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις ενδείξεις και με την εικόνα της χθεσινής προπόνησης του Άρη το παρών στο αυριανό παιχνίδι πρόκειται να δώσει και πάλι ο Χρήστος Ταπούτος.

Ο διεθνής φόργουορντ που είχε απουσιάσει από το τρίτο παιχνίδι της σειράς της περασμένης Τετάρτης στο PAOK Sports Arena δείχνει να έχει ξεπεράσει την κάκωση στην δεξιά του γάμπα.

Τραυματισμό που είχε υποστεί ο Ταπούτος στην διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς την περασμένη Κυριακή στο Αλεξάνδρειο και από την στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής του στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το αυριανό.

Αντίθετα ερωτηματικό παραμένει η ετοιμότητα του Μπρένταν Ουίντερς παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη την Τετάρτη είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή στο PAOK Sports Arena αλλά το διήμερο που ακολούθησε έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Κι όσο για τον Σούμποτιτς; Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη μπορεί να μη θέλησε να πει πολλά μετά τη λήξη στα αποδυτήρια του PAOK Sports Arena φροντίζοντας όμως να το κάνει πράξη στη διάρκεια των δύο προπονήσεων που ακολούθησαν.

Ειδικότερα στην ομιλία του μία μέρα μετά πριν από την έναρξη της χαλαρής προπόνησης της Πέμπτης στο Αλεξάνδρειο όπου απευθυνόμενος στους παίκτες του θέλησε να τους δώσει να καταλάβουνε ότι ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει παρά το μπρέικ τους μία μέρα νωρίτερα.

Ο Σούμποτιτς τους είπε χαρακτηριστικά: " Το παιχνίδι που κάναμε το μπρέικ στη σειρά των παιχνιδιών μας με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα παιχνίδι που έχει περάσει στο παρελθόν και θα πρέπει να το ξεχάσετε.

Να μην το έχετε καν στο μυαλό σας και να μην σας απασχολήσει γιατί μπροστά μας έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που θέλω να το αντιμετωπίσετε σαν να είναι τελικός. Ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και γι’ αυτό θέλω από όλους σας να δείξετε τη μαγκιά σας τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ