ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τις βαλίτσες έτοιμες ο Παπανικολάου

Με τις βαλίτσες έτοιμες ο Παπανικολάου
Αγγελόπουλος INTIME SPORTS

Λίγο πριν το "ναι" οι άνθρωποι του Άρη και λίγο πριν τα κόκκινα του Ολυμπιακού ο Κώστας Παπανικολάου

Κάθε μέρα που περνάει ο Κώστας Παπανικολάου πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι του Άρη είναι έτοιμοι να πουν το οριστικό "ναι" στους αδελφούς Αγγελόπουλους και πώς να κάνουν διαφορετικά όταν οι διοικητικοί ηγέτες δίνουν πάνω από 800.000 ευρώ για να αποκτήσουν ταλαντούχο Έλληνα παίκτη;
Μάλιστα, όπως βγαίνει η ειδησεογραφία από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντρέα Ματσόν δεν φαίνεται να υπολογίζει από εδώ και πέρα τον Παπανικολάου για την προετοιμασία της ομάδας του και περιμένει την τελική απόφαση των διοικούντων ώστε να τον βγάλει εντελώς από τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή.

Μάλιστα, αυτή η τελευταία κίνηση των Αγγελόπουλων δείχνει ότι... μόνο χαλαρά δεν πήραν φέτος το θέμα της ενίσχυσης του Ολυμπιακού και ας χρειάστηκε να φτάσουμε Αύγουστο για να ξεκινήσουν τις απανωτές και ουσιαστικές κινήσεις τους. Ουέιφερ, Κλέιζα, νωρίτερα Γλυνιαδάκης, Μπέβερλι για να υπάρχει και Αμερικανός πλέι μέικερ και τώρα Παπανικολάου. Και φυσικά η παραμονή του Γιάννη Μπουρούση μετά τις διαπραγματεύσεις θρίλερ.

Στο Καρπενήσι ο Χαλπερίν

Το Ισραήλ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Ευρωμπάσκετ και παρά τη μεγάλη απόδοση του Γιοτάμ Χαλπερίν δεν κατόρθωσε να νικήσει τα Σκόπια. Έτσι, το ταξίδι του παίκτη του Ολυμπιακού στην Πολωνία θα τελειώσει πρόωρα, κάτι που σημαίνει ότι θα τεθεί στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Γιαννάκη πιο γρήγορα. Η λογική λέει, ότι ο Χαλπερίν θα πάρει μερικές μέρες άδεια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την ομάδα στο Καρπενήσι.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ