ΑΡΗΣ

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ
ραιτ

Σε ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κινούνται από χθες το βράδυ στον Άρη

Στο παιχνίδι της Πέμπτης πάντως στο PAOK Sports Arena και σε αντίθεση με χθες απέναντι στους Θεσσαλούς ο Αντρέα Ματσόν αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τόσο τον Δημήτρη Τσαλδάρη όσο και τον Μπρέισι Ράιτ.
Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δεν αγωνίστηκε χθες εξαιτίας ενοχλήσεών του στην μέση από το φιλικό της Τετάρτης με την Καβάλα ενώ αναφορικά με τον Αμερικανό όπως τόνισε και ο Ιταλός τεχνικός σε σχετική ερώτηση στην Συνέντευξη τύπου θα εξαρτηθεί και από την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι στον Άρη έχουν πέσει πάνω στον Ράιτ ώστε να μπορέσει αν δώσει το παρών στο τοπικό ντέρμπι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χθες το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς του παιχνιδιού της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ κινήθηκαν από χθες το απόγευμα κιόλας οι δηλώσεις των παικτών του Άρη μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με την Ολύμπια Λάρισας. Ο Αμερικανός Κίκι Κλαρκ τόνισε: " Ξέρουμε ότι θα είναι ένα ντέρμπι αλλά και ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα εχθρικό περιβάλλον.

Για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά αλλά και πνευματικά για το τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχω ενημερωθεί σχετικά από τους συμπαίκτες μου και θα φροντίσω να είμαι δυνατός και έτοιμος γιατί θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι

".

Από την πλευρά του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς τόνισε ότι: " Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με την δική του σημασία. Βρισκόμαστε ωστόσο σε καλή κατάσταση και εφόσον θα είμαστε πλήρης θα παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα πάμε για να κερδίσουμε".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ