ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Με τον κόσμο έκτο παίκτη του

Με τον κόσμο έκτο παίκτη του
Σφαιρόπουλος

Ο Κολοσσός υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς έγινε sold out

Από το πρωί της Παρασκευής τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να δείχνει απεριόριστη εκτίμηση στην ομάδα του.
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι ο κόσμος έκανε sold out στα εισιτήρια μέσα σε μία μέρα. Είναι ακόμη μία απόδειξη της συμπαράστασης και της αγάπης του προς την ομάδα και τώρα που είμαστε ψηλά αλλά και στις δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς που θα τον αποζημιώσει", τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχαριστώντας τον κόσμο της Ρόδου.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προετοιμάζεται για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Εμείς χαιρόμαστε που θα παίξουμε ένα τόσο δυνατό ματς, με μια τόσο ποιοτική ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε στοιχεία για το παιχνίδι μας που θα μας κάνουν καλύτερους ενόψει των πλέι οφ.


Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Ντόζιερ σχολίασε ότι: " Δεν έχουμε αφήσει τον εαυτό μας να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του κόσμου που ετοιμάζεται να γεμίσει το γήπεδο κι αυτή τη φορά. Ούτε έχουμε εφησυχάσει επειδή έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και έχουμε σημειώσει σημαντικές νίκες.

Δουλέψαμε σκληρά για το ματς με τον Ολυμπιακό όπως δουλεύουμε πάντα. Για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού ο Ολυμπιακός είναι ίσως στην καλύτερή του φάση αυτή την περίοδο και θέλει να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".











TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ