ΤΡΙΚΑΛΑ

Μεγάλο αγκάθι το... οικονομικό

Μεγάλο αγκάθι το... οικονομικό
Γιαπλές INTIME SPORTS

Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τα Τρίκαλα και δεν αποκλείεται οι παίκτες να κάνουν νέες αποχές

Οι παίκτες των Τρικάλων παραμένουν απλήρωτοι και ένας Θεός ξέρει πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος. Μάλιστα, οι παίκτες του Θανάση Γιαπλέ θεωρούν ότι αν δεν πληρωθούν τώρα που πλησιάζουν οι κρίσιμοι αγώνες με Ηλυσιακό και Καβάλα, δεν θα πληρωθούν ποτέ.
Αν μάλιστα, οι παίκτες δεν πάρουν κάποια λεφτά, εν όψει Πάσχα, τότε σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδράσουν.

Άλλωστε, το μοναδικό τους όπλο για να πιέσουν καταστάσεις και να λάβουν τα δεδουλευμένα τους, είναι να προβούν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις. Κινητοποιήσεις που αν μη τι άλλο κάνουν κακό στην ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Γιαννούλας έχει δώσει υπόσχεση για άμεση εξόφληση, ωστόσο πλέον μένει να κάνει τα λεγόμενα του πράξη.

Όπως έγραψε πρώτο το Sport24.gr ο Θανάσης Γιαπλές είναι πιθανόν να αντικαταστήσει τον Ντίκελ που είναι τραυματίας και δεν έχει καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα στα τελευταία ματς και αντί για ψηλό να πάρει γκαρντ.

Πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν Κόλιεβιτς να βρίσκεται στα υπόψιν, όμως όποιος κι αν πειστεί να έρθει θα θέσει τους δικούς του όρους στο οικονομικό.








TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ