ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μεγάλο πλήγμα για τη Μακάμπι, που χάνει τον Μπλατ για 3 εβδομάδες: Οριακά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" - / - (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/LATO KLODIAN

Νέα αναποδιά για τη Μακάμπι, που μετά τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις χάνει με τραυματισμό και τον Ταμίρ Μπλατ. Τρεις εβδομάδες θα απουσιάσει ο Ισραηλινός γκαρντ, που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς με Παναθηναϊκό (12/11) και Ολυμπιακό (14/11).

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει ήσυχη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ φέτος. Μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Λόιντ και τον τραυματισμό του Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο Όντετ Κάτας χάνει έναν ακόμα παίκτη από την περιφέρειά του. Ο λόγος για τον Ταμίρ Μπλατ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος Ισραήλ με τη Γκιλμπόα Γκαλίλ και όπως φάνηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, υπέστη μερική ρήξη στον μηριαίο. Ως εκ τούτου, θα μείνει στα πιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες/

Ο 27χρονος Ισραηλινός γκαρντ είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας 12.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 4 παιχνίδια της EuroLeague, όντας, μάλιστα, ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Με βάση το χρονοδιάγραμμα της απουσίας του, ο Μπλατ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (12/11, 21:15) στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό (14/1, 21:05) στο Βελιγράδι.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ