ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέικον: "Ευγνώμων για την ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου"

Ο Ντάριλ Μέικον σε προσπάθεια για βολές
Ο Ντάριλ Μέικον σε προσπάθεια για βολές EUROKINISSI

Τρομερά ενθουσιασμένος με την ένταξή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Ντάριλ Μέικον, περιέγραψε ως απίστευτο το συναίσθημα της υπογραφής του συμβολαίου του.

Ο Ντάριλ Μέικον εντάσσεται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με συμβόλαιο διετούς διάρκειας (1+1), και για πρώτη φορά στη (σύντομη ως τώρα) καριέρα του θα αγωνιστεί στο επίπεδο της Euroleague. Είναι ένα βήμα που ήθελε πάρα πολύ να κάνει σε αυτή τη φάση της πορείας του ο 25χρονος σκόρινγκ γκαρντ και πλέον τον εξιτάρει τρομερά η πρόκληση της ένταξης του στο "τριφύλλι".

Ο ίδιος υποστήριξε στην ιστοσελίδα της "πράσινης" ΚΑΕ πως "είναι απίστευτο το συναίσθημα που ένιωσα υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό". Μάλιστα επισήμανε ότι "αισθάνομαι ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ και να δείξω το ταλέντο μου".

Ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας πλέον ανέφερε ότι "στόχος μου είναι να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος προσωπικά και να βελτιωθώ ώστε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του".

Απευθυνόμενος τέλος στον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τόνισε: "Παιδιά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να σας δω από κοντά στα παιχνίδια και να νιώσω την ενέργειά σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ