ΜΑΡΟΥΣΙ

Μένει ο Βωβός με ξένο επενδυτή

Μένει ο Βωβός με ξένο επενδυτή
Βωβός

Πληροφορίες του SPORT 24 αναφέρουν ότι ο Βωβός θα παραμείνει με... ασίστ εταιρίας του εξωτερικού

Την περασμένη βδομάδα κορυφώθηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη Βωβό να αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του Αμαρουσίου, απόφαση που πήρε λόγω της τροπής που πήρε το θέμα του γηπέδου του Βοτανικού. Η φήμη κυκλοφορεί εδώ κι αρκετά χρόνια, μόνο που φέτος "ακούγεται" πιο έντονα από ποτέ. Οι τελευταίες, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το... σκηνικό ανατρέπεται.
Ο Άρης Βωβός, που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τόσο... εύκολα. Αντίθετα βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή. Ο λόγος για μια εταιρία από το εξωτερικό, με την οποια τον συνδέουν προσωπικές σχέσεις.

Το σενάριο, που φαίνεται αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο, αναφέρει ότι ο νέος χορηγός θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ, ενώ ο ίδιος θα βάλει ένα μέρος του, έτσι ώστε τα επιπεδα να παραμείνουν υψηλά όπως τη φετινή χρονιά.

Από την άλλη ο ίδιος ο Βωβός σταδιακά θα απεμπλακεί από τα "κοινά" της ομάδας και δεν αποκλείεται να παραχωρήσει από το καλοκαίρι τη θέση του προέδρου (στον Παναγιώτη Αλεξανδρή;), χωρίς ωστόσο να εγκαταλείψει την ομάδα.

Λέγεται, δε, ότι η εταιρία του εξωτερικού ελέγχει ήδη τα βιβλία της ΚΑΕ, για αυτό και έγιναν οι σχετικές με τις οφειλές προς τους παίκτες κινήσεις από τη διοίκηση.

Το τοπίο, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της σειράς του μικρού τελικού.








TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ