EUROLEAGUE

Mέρος του προγράμματος Σπανούλης-Πρίντεζης

Mέρος του προγράμματος Σπανούλης-Πρίντεζης
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης (6/3, 21:00) κόντρα στους Ιταλούς. Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν Σπανούλης και Πρίντεζης. Κανονικά συμμετείχε ο Περπέρογλου. Στο ΣΕΦ και ο Σερμαντίνι.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (4/3) ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (6/3, 21:00, Νovasports3) κόντρα στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Ένα σημαντικό ματς το οποίο οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν πάση-θυσία να κερδίσουν, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο γκρουπ.

Οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών και μάλιστα βασικοί τους παίκτες.

Στην προπόνηση της Τρίτης (4/3) ακολούθησαν μοναχά το πρώτο μέρος τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο πρώτος ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση.

Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ δεν έχει κάτι σοβαρό, έκανε θεραπεία (είναι καλύτερα αλλά συνεχίζει να νιώθει πόνους στην μέση) και το πιθανότερο είναι πως θα δώσει κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση. Μοιρασμένες πάντως είναι οι πιθανότητες για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Στα θετικά το γεγονός πως συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις (σφίξιμο) στον δικέφαλο. Η παρουσία του στο ματς είναι δεδομένη.

Με την ομάδα προπονήθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων, Γιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Μίρζα Μπέγκιτς στο ρόστερ. Ο Σλοβένος σέντερ βρέθηκε στο ΣΕΦ, καθώς ακόμη ανήκει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές, βέβαια, βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ