EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Δεν είμαι καλός για την ΤΣΣΚΑ"

Μεσίνα: "Δεν είμαι καλός για την ΤΣΣΚΑ"

Οι δυο ήττες της ΤΣΣΚΑ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε δυο ημέρες έριξαν στα τάρταρα την ψυχολογία όλων. Συμπεριλαμβανομένου του Έτορε Μεσίνα που δήλωσε απεγνωσμένος, πριν το Final Four του Μιλάνου.

Στις τελευταίες εμφανίσεις της, πριν ταξιδέψει για το Μιλάνο και εμφανιστεί στο Final Four του Μιλάνου, η ΤΣΣΚΑ ήταν απογοητευτική. Του τύπου ότι είναι μια ήττα μακριά από τον πρώτο αποκλεισμό από τα ημιτελικά της VTB United League, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν πάλι, είναι μια νίκη μακριά από τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Μετά το " μετανιώνω που δεν κατάφερα να μας κάνω αξιόπιστους", ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε στο rsport.ru πως "ενδεχομένως το επίπεδο των γνώσεων μου δεν επαρκεί για να κοουτσάρω αυτήν την ομάδα. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω. Οι γνώσεις μου και οι δυνατότητες μου δεν είναι απεριόριστες. Προφανώς, το επίπεδο μου δεν είναι αρκετό για να κοουτσάρω αυτήν την ομάδα". Είναι αυτό το "αντίο" στην "ομάδα του στρατού"; "Είπα ό,τι είχα να πω", απάντησε.

Η συνέχεια της σειράς μεταφέρεται στο Κρασνοντάρ, όπου η "Loko" θα 'χει τη δυνατότητα να τελειώσει τη δουλειά της, στις 22 και στις 23 του Μάη.

Βορόντσεβιτς: "Ας πάμε σινεμά ή στο πάρκο"

Ο Αντρέι Βορόντσεβιτς στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι αυτού του 0-2 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, πολλώ δε από τη στιγμή που η επόμενη υποχρέωση των Ρώσων θα είναι για τον ημιτελικό του Final Four. Ομολόγησε ό τι "έχουμε επηρεαστεί, όπως δεδομένο είναι πως σκεφτόμασταν τη Μακάμπι, ενώ παίζαμε με τη Λοκομοτίβ. Δεν είχαμε συναίσθημα ή ενέργεια. Τώρα, πρέπει να κάνουμε reset και να καταλάβουμε πως αυτό δεν μπορεί να ξανασυμβεί, πολλώ δε στο Final Four".

Πώς μπορεί να αλλάξει συχνότητα η "ομάδα του στρατού"; " Ενδεχομένως να χρειαστει να πάμε σινεμά ή να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο. Κάτι που θα μας βοηθήσει να αδειάσει το μυαλό μας και να επιστρέψουμε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στα ματς με τη Λοκομοτίβ και να συνεχίσουμε από εκεί". Αυτό δεν συνέβη στις ώρες που μεσολάβησαν από το πρώτο παιχνίδι με τους εκπροσώπους του Κρασνοντάρ έως το δεύτερο " και για αυτό επαναλήφθηκε το σενάριο, με εμάς να κάνουμε τα ίδια λάθη".

Για το τέλος, άφησε δυο ευχές: " Να αναρρώσει σωματικά ο Τζάκσον (έχει διάστρεμμα) και ψυχολογικά ο Μϊλος (Τεόντοσιτς)".

Τα highlights του δεύτερου ματς

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ