EUROLEAGUE

Μεσίνα: ''Κρατώ τις σκέψεις μου για 'μένα''

Μεσίνα: ''Κρατώ τις σκέψεις μου για 'μένα''

Ο Έτορε Μεσίνα αρνήθηκε να σχολιάσει την προ ημερών ''επίθεση'' του αφεντικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, εξηγώντας ότι είναι καλύτερο για όλους να κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του!

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, εξήγησε προ ημερών ότι ο Έτορε Μεσίνα απέτυχε παταγωδώς αφού δεν κατάφερε να βρει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με την ομάδα και να επικεντρωθεί στο "χτίσιμό" της.

Παράλληλα το αφεντικό της ''ομάδας του στρατού'' προανήγγειλε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά λίγες μόλις μέρες πριν από το Game 3 της σειράς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στα playoffs της VTB United League κι ενώ η ''Λόκο'' πανηγύρισε back2back νίκες στη Μόσχα.

Εν τέλει η ΤΣΣΚΑ επικράτησε χθες με 73-76 στο Κρασνοντάρ, μείωσε σε 2-1 και παραμένει ''ζωντανή'' στη σειρά με τη Λοκομοτίβ ωστόσο οι Ρώσοι δημοσιογράφοι… θύμισαν στον Μεσίνα το κάζο στο Mediolanum Forum.

Αρχικά ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τη ψυχολογική προετοιμασία των παικτών της ΤΣΣΚΑ μετά την αποτυχία στο Μιλάνο. ''Πρέπει, κατά κάποιο τρόπο, να αντιμετωπίζω μεμονωμένα τους παίκτες. Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του ημιτελικού με τη Μακάμπι όμως κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση στα τελευταία λεπτά και χάσαμε. Αυτό είναι όλο…''.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Στη συνέχεια ο Μεσίνα ρωτήθηκε για τη σκληρή κριτική που άσκησε στην ίδια του την ομάδα ο πρόεδρος Βατούτιν. ''Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Ελπίζω πως καταλαβαίνετε. Θα ήταν καλύτερο για όλους μας στην ομάδα να κρατήσω κάποιες σκέψεις για τον εαυτό μου''.

Όταν, μάλιστα, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μεσίνα για το αν αισθάνεται άβολα που ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μίλησε έτσι για τους παίκτες, ο ίδιος ανέφερε πως ''δεν είναι τόσο σημαντικό. Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ. Προτιμώ να μην σκέφτομαι το παρελθόν και το μέλλον''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ