EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Στόχος μου πάντα η κορυφή"

Μεσίνα: "Στόχος μου πάντα η κορυφή"
Μεσινα

Αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Έτορε Μεσίνα. Δύσκολη χαρακτήρισε την απόφαση ο ίδιος

" Δεν είναι εύκολο να αποφασίσω, οι λόγοι είναι πολλοί. Όπως και τα συναισθήματα. Πιστεύω ωστόσο πως η ομάδα χρειάζεται νέα ενέργεια, την οποία δεν μπορώ να δώσω εγώ απαραίτητα. Δεύτερον, παρότι η οικογένειά μου περνά καλά στην Μόσχα, δεν είναι εύκολο να μένεις τόσο μακριά από το σπίτι σου για τόσο πολλά χρόνια", είπε αρχικά ο "Έκτορας".

" Αυτό είναι που με προβληματίζει. Όταν ήρθα στην ΤΣΣΚΑ ήμουν πολύ ευτυχής που μου πρόσφεραν τις ιδανικότερες συνθήκες, ώστε να παλέψω για τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Έφυγα από την πατρίδα μου μαζί με την οικογένειά μου, για πρώτη φορά στην ζωή μου, επειδή ένιωσα πως ήταν η ιδανική κατάσταση. Η κορυφή εξακολουθεί να είναι ο στόχος μου".

Στη συνέχεια μίλησε για τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε φέτος: " Είναι πολύ σημαντικές κι οι σχέσεις που ''έχτισα'' με την ομάδα. Στην τετραετία που πέρασε υπήρχαν πάρα πολλές καλές στιγμές. που με ''έδεσαν'' με τους παίκτες και τους διοικούντες".

"Ειδικά φέτος πήρα σκληρές αποφάσεις. Όλες, όμως, ήταν για το καλό της ΤΣΣΚΑ. Δημιουργούσαν ωστόσο πολύ συχνά προβλήματα. Το ίδιο είχε συμβεί και στην Κίντερ, το 2000, έμεινα και ακολούθησε μία ανεπιτυχής σεζόν

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ