ΠΑΟΚ

Μετά την αποχή επιστροφή

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ μία ημέρα μετά την απόφαση τους για αποχή

Ο Κογιαντίνοβιτς στις δηλώσεις του το μόνο που έκανε ήταν να εκφράσει το παράπονο του για τα όσα συνέβησαν με την στάση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι του αλλά και απέναντι στους άλλους τρεις κοινοτικούς της ομάδας. Δηλαδή τους Στσεπάνοβιτς, Πάσαλιτς και Όστοϊτς και πιο συγκεκριμένα ότι δεν πληρώθηκαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους την περασμένη Τετάρτη.
Ο Κογιαντίνοβιτς λοιπόν στην διάρκεια της χθεσινής μέρας δέχθηκε εξώδικο από πλευράς του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, σύμφωνα με το οποίο καλούταν σε απολογία για τις δηλώσεις του και ότι εξαιτίας αυτών δυσφημίστηκε η ΚΑΕ.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι παίκτες του ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αποχή ενώ σήμερα το μεσημέρι προπονήθηκαν κανονικά στις 12:00 στο PAOK Sports Arena ξεκινώντας την μίνι προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο ΣΕΦ, με εξαίρεση τον Κογιαντίνοβιτς. Ο λόγος; Όπως του έχει γίνει γνωστό μέχρι νεοτέρας δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα γυμνάζεται με την δεύτερη ή όπως συνέβη στην πράξη μόνος του.

Την Δευτέρα η την Τρίτη όπως διέρρευσε θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπου και θα ακούσει τον Κογιαντίνοβιτς και ουσιαστικά θα ακολουθήσει καταγγελία συμβολαίου του στον ΕΣΑΚΕ με συνοπτικές διαδικασίες. Με λίγα λόγια θα αποτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ