ΑΡΗΣ

Μετά την υποδοχή στροφή στην ΑΕΚ

Μετά την υποδοχή στροφή στην ΑΕΚ

Ο Άρης οδήγησε την ημιτελική σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο ματς και πλέον στρέφεται στις προσεχείς αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ενώ φίλοι των "κίτρινων" υποδέχθηκαν την αποστολή στο "Μακεδονία".

Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση στα ημιτελικά των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Οι "κίτρινοι" οδήγησαν τη σειρά σε πέμπτο ματς ωστόσο ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ και πλέον στρέφοντα στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για τις θέσεις 3-4.

Η αποστολή επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, ωστόσο ουδείς έχει παράπονο από την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να υποδεχθούν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ευχαριστώντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Κατά τα άλλα, χωρίς απουσίες, πέραν εκείνης του Τζαμέλ Χάγκινς, και με μία χαλαρή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα (15/05) η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/05, 19.00) με την ΑΕΚ στο "Nick Galis Hall", την πρώτη στη σειρά αγώνων για τις θέσεις 3-4. Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΘΕΣΕΙΣ 3-4)

1ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ, Τετάρτη 18/5, 19:00

2ος Αγώνας: ΑΕΚ - Άρης, Σάββατο 21/5: 19:00

3ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ, Τετάρτη 25/5, 19:00

*4ος Αγώνας: ΑΕΚ - Άρης, Σάββατο 28/5: 19:00

*5ος Αγώνας: Άρης - ΑΕΚ, Τετάρτη 1/6: 19:00

* Εφ' όσον χρειασθεί

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ