ΑΡΗΣ

Μετά το διήμερο ρεπό διορθώσεις εν όψει Κολοσσού

Μετά το διήμερο ρεπό διορθώσεις εν όψει Κολοσσού
κατσικαρης μαιλς

Επέστρεψαν στο παρκέ οι παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία για τον Κολοσσό (29/12, 17:00)

Ο τεχνικός του Άρη είναι σίγουρο πως γνωρίζει καλύτερα από όλους πως μετά τις δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την εικόνα που παρουσίασε το σύνολό του θα χρειαστεί να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.
Αυτές έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο στην διόρθωση της λογικής που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται παιχνίδια τόσο στο Αλεξάνδρειο όσο πολύ περισσότερο μακριά από αυτό ώστε ούτε διαφορές να χάνονται και στο τέλος ακόμα και η νίκη αλλά και σε άλλες περιπτώσεις αυτές να συντηρούνται εν όψει ενός επαναληπτικού.

Συμπτώματα δηλαδή που ο Άρης τα παρουσίασε στα δύο τελευταία του παιχνίδια. Επαναλαμβανόμενο σε αυτό με την ΑΕΚ στο κλειστό του Ελληνικού πετώντας μετά την ευκαιρία για νίκη επί του Πανιωνίου άλλη μία στα σκουπίδια αλλά και λογικής διαχείρισης μίας κατάστασης όπως συνέβη στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Τετάρτη (23/12).

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Κίκι Κλαρκ ήταν για ένα ακόμη πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτόν που είχε συνηθίσει άπαντες στις τάξεις της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ο Χουάν Ντίξον έδειξε με την εικόνα που παρουσίασε στο τέλος ότι και πάλι του ξεφεύγει το ομαδικό παιχνίδι και χρειάζεται να βρεθεί το κουμπί του για το απαιτούμενο φρένο.

Όσο για ένα ακόμη στοιχείο που έδειξε ο Άρης ήταν η ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ που θα αγωνίζεται μπροστά από τον Άντριου Μπετς με την περίπτωση ωστόσο του Μάικ Ουίλκινσον να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο μετά από εκείνη του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Όπως και να έχει το διήμερο ρεπό του Κατσικάρη είναι σίγουρο πως έδωσε την ευκαιρία σε όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη να κάνουν την αυτοκριτική τους. Επίσης το παιχνίδι της Τρίτης με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για βελτίωση της εικόνας και ακόμα περισσότερο αυτό που ακολουθεί με την Ολύμπια στην Λάρισα αρκεί να μην γίνει πράξη η διαφαινόμενη απεργία του ΠΣΑΚ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ