ΑΡΗΣ

Μεταγραφική συνάντηση με φόντο Ουίλιαμς

Μεταγραφική συνάντηση με φόντο Ουίλιαμς

Συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης έλαβε στις 17:00 μεταξύ του τεχνικού τιμ και της διοίκησης της ΚΑΕ μέχρι την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο Αλεξάνδρειο.

Σκοπός αυτής δεν ήταν άλλος από το να βρεθεί λύση στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής ενίσχυσης του ρόστερ μετά την εξέλιξη που υπήρξε με τον Πι Τζέι Τάκερ από χθες το απόγευμα που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Το θέμα που τίθεται την στιγμή αυτή είναι αν θα αποκτηθεί Αμερικανός σμολ φόργουορντ και κοινοτικός πάουερ φόργουορντ ώστε να αποτελέσει δίδυμο με τον Χρήστο Ταπούτο ή το αντίστροφο.

Στην πρώτη περίπτωση το επικρατέστερο δίδυμο είναι αυτό των Μάρκους Ουίλιαμς που μόνο τυχαίο δεν είναι ότι δεν αγωνίστηκε προ ωρών για το πρωτάθλημα της Κίνας με την Ζεγιάνγκ Κυκλώνες με την πρωτοπόρο Ξιγιάνγκ που επικράτησε με 100-92 και του Κροάτη Αντρέι Στίματς.

Κι όσο για την δεύτερη περίπτωση καλείται να βρεθεί κοινοτικός σμολ φόργουορντ και για Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ο Μπράντον Μπόουμαν που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Λε Μαν κι ενώ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ήταν παίκτης της βουλγάρικης Ακαντέμικ είναι στα υπόψη.

Όπως και να έχει εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουνε άμεσα δεδομένου ότι ο Λευτέρης Σούμποτιτς επιθυμεί το ρόστερ του να ενισχυθεί εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Τετάρτης στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Καβάλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ