ΙΣΡΑΗΛ

Μεταγραφικός πυρετός για τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Δέδα: Ανακοίνωσε τους Φόστερ και Μπεντίλ

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα ανακοίνωσε τις μεταγραφές των, πρώην παικτών του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ (29 χρόνων, 1.90 μ.) και Μπεν Μπέντιλ (29 χρόνων, 2.06 μ.).

Μετά από τη σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Τζόναθαν Μότλι, η Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφικές κινήσεις, ανακοινώνοντας τον Μάρκους Φόστερ (29 χρόνων, 1.90 μ.) και τον Μπεν Μπέντιλ (29 χρόνων, 2.06 μ.).

Ο Μπέντιλ που αγωνίστηκε σε Περιστέρι bwin (2018-19) και Παναθηναϊκό AKTOR (2019-2021) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα του General Manager Γιώργου Χήνα, που δήλωσε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του: "Ο Μπεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και τη θέση 4 και τη θέση 5. Καταλαβαίνει ακριβώς που έρχεται και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε τη Χάποελ και όχι τις άλλες προσφορές που έλαβε".

Ο Μάρκους Φόστερ που φόρεσε τη φανέλα με το "τριφύλλι" τη σεζόν 2020-21 και μοιράστηκε τα αποδυτήρια με τον Μπέντιλ, ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Ρίτας Βίλνιους και αναδείχθηκε MVP των τελικών κόντρα στη Ζάλγκρις, σημειώνοντας 15.6 πόντους (50% στα τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά 24.1' κατά μέσο όρο σε 15 ματς στο πρωτάθλημα Λιθουανίας.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ