ΑΡΗΣ

Μεταπείστηκε ο Μίνιτς

Μεταπείστηκε ο Μίνιτς

Υπό τις οδηγίες του Μίλαν Μίνιτς έγινε η πρωινή προπόνηση του Άρη στη Nick Galis Hall δείγμα ότι ο Σέρβος τεχνικός μεταπείστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρωινή προπόνηση στη Nick Galis Hall έγινε υπό τις οδηγίες του Μίλαν Μίνιτς δείγμα ότι ο Σέρβος τεχνικός μεταπείστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση είχε αποχωρήσει όταν είχε ενημερωθεί από τους παίκτες της ομάδας φορώντας τα πολιτικά τους ότι δεν θα κάνουνε προπόνηση.

Σε μία απόφαση – μήνυμα που είχε να κάνει ως μέτρο πίεσης για τους παίκτες εκείνους που δεν έχουνε λαμβάνειν τα χρήματά τους βάσει εκχωρήσεων και κυρίως των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Μία κίνηση που ήρθε τρεις μέρες μετά από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο και τρεις μέρες πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μία κίνηση της οποίας οι παίκτες του Άρη αφού είχανε για σχεδόν μία ώρα τετ α τετ στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, ενημερώθηκαν πως θα τακτοποιηθούν μέρος των οφειλομένων τους αύριο Παρασκευή.

Όπως ακριβώς ανέφεραν και λίγες ώρες αργότερα μέσω της γραπτής δήλωσής τους στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ όπως και ενημερώθηκαν και για την επόμενη ημερομηνία πληρωμής του.

Για αυτό και στην γραπτή τους δήλωση αναφέρουνε επίσης: "γνωρίζοντας ακόμη και την επόμενη ημερομηνία, κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κος. Λευτέρης Αρβανίτης, θα τους καταβάλλει χρήματα".

Κάτι που είναι στο χέρι πλέον του προέδρου της ΚΑΕ Άρης να φανεί συνεπής τόσο αύριο όσο και στην επόμενη ημερομηνία που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι την επόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου σε κανένα σημείο δεν αμφισβητήθηκαν οι σχέσεις των παικτών του Άρη με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Το γεγονός όμως ότι στην γραπτή τους δήλωση δεν αναφέρονται καν στον τεχνικό της ομάδας Μίλαν Μίνιτς μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κι όσο τέλος για τον Σέρβο τεχνικό η προσπάθεια που ακολούθησε της αποχώρησής του χθες από το Αλεξάνδρειο, κι ενώ ο άμεσος συνεργάτης του Σάββας Καμπερίδης έκανε την προπόνηση για κάτι παραπάνω από μία ώρα, φάνηκε πως έπιασε τόπο ώστε να μεταπειστεί και να μην επιμείνει στην αποχώρησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ