ΑΡΗΣ

Μετέωρος ο Γκίκας

1
1 WWW.MEGAPRESS.GR

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Γκίκα του είπε ότι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της ομάδας και έπονται εξελίξεις.

Μετά την συνάντηση που είχε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον Νίκο Γκίκα του είπε ότι θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της ομάδας και έπονται εξελίξεις.

Ο Γκίκας εξέφρασε σήμερα την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Άρη. Ο λόγος είναι αγωνιστικός, αφού τόνισε ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο 25χρονος γκαρντ είχε συνάντηση τόσο με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, όσο και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και τόνισε σε αμφότερους την επιθυμία του να φύγει από τον Άρη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Αφού η διοίκηση της ΚΑΕ του είπε ότι θέλει να τον κρατήσει οι οριστικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες μέρες. Την ίδια ώρα πληροφορίες κάνουνε λόγο πως έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μοναδικός απών από αυτήν ήταν ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος παραμένει κλινήρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο φροντιστής της ομάδας, Γιάννης Νικητάκης, κέρασε προπονητές και παίκτες για την ονομαστική γιορτή του. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη με κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στις 18:00.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ