ΑΡΗΣ

Μετράει αντίστροφα ο Τάκερ

Μετράει αντίστροφα ο Τάκερ
INTIME SPORTS

Ο Πι Τζέι Τάκερ μπορεί να δήλωνε το πρωί στο Sport24.gr πως: "Είμαι ακόμη εδώ" παρόλα αυτά όμως η διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Άρης φαίνεται να έχει περάσει στην τελική της ευθεία.

Το σημαντικό βήμα φαίνεται πως θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες ώρες στο τηλεφωνικό ραντεβού που είναι να έχει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, με τον Αμερικανό εκπρόσωπό του, Αντρέ Μπακ.

Στην διάρκεια αυτού θα γίνει το ουσιαστικό πρώτο βήμα για την λύση του συμβολαίου του Τάκερ με την εκδήλωση της επιθυμίας της ΚΑΕ Άρης για μία τέτοια εξέλιξη.

Βέβαια αυτό που απομένει να φανεί είναι τι απάντηση θα εισπράξουνε δεδομένου ότι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου από προχθές Δευτέρα (28/02) το βράδυ στην Γερμανία δεν υφίσταται πλέον το ενδιαφέρον ούτε της Μπάμπεργκ αλλά ούτε και της Άλμπα Βερολίνου για τον Τάκερ.

Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Αμερικανός φόργουορντ και για τον λόγο αυτό και πλέον δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στον Άρη μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου εκτός και αν συναινέσει στο να αποτελέσει παρελθόν να συνεχίσει την καριέρα του στην λετονική Βέντσπιλς.

Την ίδια ώρα ο Λευτέρης Σούμποτιτς θέλοντας να είναι έτοιμος συνεχίζει όπως έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα το ξεσκόνισμα της αμερικάνικης αλλά και της κοινοτικής αγοράς θέλοντας να βρει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη για την περίπτωση του Τάκερ.

Η λογική του Ελληνοσλοβένου τεχνικού όμως έχει να κάνει περισσότερο στην εύρεση ενός παίκτη που θα μπορέσει να αγωνιστεί ως σμολ φόργουορντ αλλά και ως σούτινγκ γκαρντ. Δηλαδή ενός διαφορετικού στυλ παίκτη από τον Τάκερ αλλά που θα μπορεί όμως να ταιριάξει άμεσα με τον Μπόμπι Μπράουν.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο και της απόκτησης ενός κοινοτικού φόργουορντ που θα δίνει ανάσες στον Χρήστο Ταπούτο χωρίς όμως να τίθεται πλέον θέμα του ομογενή Μίροσλαβ Ραϊτσεβιτς την ίδια ώρα που υπάρχει και η πρόταση της ισραηλινής Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Τζον Τόμας.

Κρίσιμη εβδομάδα για Χρυσικόπουλο

Τέλος ο Σούμποτιτς φαίνεται να έχει αναλάβει επί προσωπικού το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο διεθνής φόργουορντ βρέθηκε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Λε Μαν στο Αλεξάνδρειο για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST16 του Eurocup στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης.

Πληροφορίες κάνουνε λόγο πως δεν ήταν μόνος του αλλά παρουσία του εκπροσώπου του Παναγιωτη Καπάζογλου με θέμα την υπογραφή του συμβολαίου του – πρώτου επαγγελματικού – που συνεχίζει να εκκρεμεί από την 1η Δεκέμβρη όταν και συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του.

Σε μία προσπάθεια εύρεσης λύσης αφού την επόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου εκδικάζεται η προσφυγή του Χρυσικόπουλου για τον λόγο ότι δεν έχει αναγνωρίσει την μονομερή ανανέωση συμβολαίου που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Άρης. Λύση δεν βρέθηκε και απομένει να φανεί αν αυτή θα καταστεί δυνατό να δοθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα από πλευράς του Σούμποτιτς.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Χρυσικόπουλος με την στάση του την στιγμή αυτή δείχνει αποφασισμένος να μην υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ΚΑΕ Άρης. Κίνηση που έχει να κάνει όπως τονίζει στο περιβάλλον του πως είναι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια ώρα όμως με την στάση του έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση στις τάξεις του ΑΣ Άρη για την στήριξη που του έδειξαν τα προηγούμενα χρόνια και από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ