ΑΡΗΣ

Μετράει μέρες για Ντικούδη

ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÊÏËÏÓÓÏÓ<br>
PANIONIOS - KOLOSOS
Ντικούδης INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να έχει κλείσει η απόκτηση του Δήμου Ντικούδη

Οι συζητήσεις με τον Ντικούδη έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάθε μέρα που περνάει ο πρώην δυναμικός φόργουορντ της Βαλένθια και του Πανιωνίου κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο έρχεται ολοένα και πιο κοντά να γίνει κάτοικος Αλεξανδρείου.
Μάλιστα στα χέρια του ο δυναμικός διεθνής φόργουορντ και κουμπάρος του πρώτου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη στην διάρκεια του καλοκαιριού Νίκου Χατζηβρέττα έχει συγκεκριμένη πρόταση για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

"Δεν έχουμε κλείσει", τόνισε ο Ντικούδης σε επικοινωνία του SPORT24 μαζί του και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα», κι όσο για το πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος είπε: Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Από τα λόγια του και μόνο γίνεται φανερό πως είναι έτοιμος να πει το ναι και απομένει να φανεί αν θα το πει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Εκτός του Ντικούδη πάντως στον Άρη επιθυμούν την παραμονή του Δημήτρη Τσαλδάρη στο δυναμικό της ομάδας. Για το λόγο μάλιστα αυτό σήμερα υπήρξε στην Αθήνα νέα συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον εκπρόσωπό του Τάσο Δελημπαλταδάκη. Στο επίκεντρο είναι πάντα και ο Χρήστος Ταπούτος.

Την ίδια ώρα ο Αντρέα Ματσόν έχοντας επιστρέψει από το καμπ του Λας Βέγκας στην Βενετία βρίσκεται στην αναζήτηση του βασικού πλέι μέικερ της νέας χρονιάς που επιθυμεί να έχει περισσότερο οργανωτικές και όχι εκτελεστικές δυνατότητες.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ