STOIXIMAN GBL

Μέξας: "Συγχαρητήρια στην Εθνική ποδοσφαίρου, αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν συγκλονιστικό"

Μέξας: "Συγχαρητήρια στην Εθνική ποδοσφαίρου, αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν συγκλονιστικό"
INTIME

Οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα μετά την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Stoiximan GBL.

Το Λαύριο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα για την Stoiximan GBL και ο Κώστας Μέξας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αφού έκανε το σχόλιό του για το παιχνίδι, θέλησε να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μπάλντοκ και να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου για την κατάθεση ψυχής των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησε ο Προμηθέας. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση σε κάποιες καταστάσεις να λειτουργήσουμε καλύτερα. Το πληρώσαμε αυτό. Έκναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Κάναμε ένα βήμα μπροστά σήμερα σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό. Δεν τα καταφέραμς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα.

Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα του ποδοσφαίρου για αυτές τις 4-5 μέρες. Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν νομίζω συγκλονιστικό για όλους μας, τους ανθρώπους του αθλητισμού, ήταν μία κατάθεση ψυχής και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια".

TAGS STOIXIMAN GBL ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ