ΑΕΚ

Μια διαφορετική... Ένωση

Μια διαφορετική... Ένωση
ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

Η Ένωση της επόμενης περίοδου θα είναι αρκετά διαφορετικά. Ποια είναι τα ως τώρα δεδομένα...

Ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο ο "δικέφαλος" μπορεί να παραταχθεί διαφορετικός, αν φυσικά ολοκληρωθούν οι επαφές που έχει ο Μπάμπης Καραμανλής με υποψήφιους επενδυτές, κάτι που φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο όσο περνούν οι μέρες.
Το πρόβλημα για την Ένωση είναι ότι τα οικονομικά δεν βοηθούν. Η ομάδα "κουβαλάει" χρέη από περασμένες διοικήσεις, αλλά και από την περασμένη σεζόν, δεδομένα που κάνουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ακόμη δυσκολότερο.

Μέχρι στιγμής (σ.σ αν κι είναι νωρίς ακόμη καθώς εκκρεμούν σημαντικότερα ζητήματα) οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα στηριχθούν σε ορισμένους παίκτες από την περασμένη σεζόν. Σίγουρα οι Δημήτρης Παπανικολάου και Νίκος Χατζής θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς είναι στα... μαχαίρια με τους διοικούντες.

Ο Χρήστος Ταπούτος έχει αρκετες προτάσεις στα χέρια του και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, δεδομένου ότι πέρσι με τον ίδιο προπονητή ουσιαστικά δεν βρήκε ποτέ ρόλο.

Δύσκολα τα πράγματα και για τον Τρεβόν Μπράιαντ που έχει ήδη απασχολήσει τον Άρη. Είχε καλά νούμερα και σίγουρα θα βρει δουλειά σε κάποια ομάδα είτε της Α1, είτε του εξωτερικού.

Από την άλλη ο Περικλής Δορκοφίκης θέλει να μείνει, όπως τόνισε και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε "κιτρινόμαυρη" ιστοσελίδα.

Ερωτηματικά παραμένουν οι Τόμπσον, Βασιλόπουλος, Κυριακόπουλος, την ώρα που ο Ντέιβιντ Άντερσεν δύσκολα θα μείνει και νέα σεζόν, καθώς δεν "θάμπωσε" με τις εμφανίσεις του.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ