ΑΡΗΣ

Μια ημέρα νωρίτερα

Μια ημέρα νωρίτερα
Άρης κόσμος

Μια ημέρα νωρίτερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό στο Αλεξάνδρειο

"Ο Αρης Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι σήμερα το μεσημέρι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση της Β’ Φάσης των φετινών πλέι οφ της Α1, που θα διεξαχθεί (κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) την Κυριακή (20/05) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00.

Στηρίξτε τον αγαπημένο μας Άρη καθώς τα πλέι οφ αποτελούν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και συνταχθείτε ενεργά στη "μάχη" της ομάδας μας για να προκριθεί στην τελική φάση του Ελληνικού Πρωταθλήματος και συνάμα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι τιμές των εισιτηρίων:


Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Αρη Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου"












, ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Στα αγωνιστικά κι ενώ ο Σάββας Ηλιάδης από χθες τέθηκε στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν, με τον γκαρντ του Άρη να έχει ξεπεράσει την κάκωση στην φτέρνα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα Τερέλ Καστλ και Δημήτρης Τσαλδάρης προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αιτία; Το γεγονός ότι ο αρχηγός του Άρη αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλό του ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ, μετά τα δύο παιχνίδια με την Ολύμπια Λάρισας, γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Τρίτης. Από την πλευρά του πάντως ο Αντρέα Ματσόν αισιοδοξεί πως θα τους έχει και τους δύο και στην διάθεσή του στο παιχνίδι της Κυριακής.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ