ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ

Μικρά-μικρά από το ΟΑΚΑ
OAKA

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα 1.30 ώρα πριν το ντέρμπι

Ο αγώνας αρχίζει...

" Δεν πήγαμε στην Πάτρα και μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο τον Ολυμπιακό", αναγράφει πανό των οπαδών, που κάνουν τη δική τους χορογραφία στην εξέδρα. Στην πλευρά των φανατικών αναρτήθηκε τεράστιο πανό και όλοι με ανεβασμένα τα κασκόλ, τραγουδούν.

Πολλά "ου" στην ανακοίνωση της σύνθεσης του Ολυμπιακού και αποθέωση σε αυτήν του Παναθηναϊκού.

Όλο το γήεδο σηκώνεται όρθιο για να αποθεώσει τον πρωτομάστορα των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ανταποδίδει με υψωμένη γροθιά.

Η τελευταία φάση του αγώνα στο ΣΕΦ και πρωτοσέλιδα αθλητκών εφημερίδων με τους θριάμβους του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού προβάλλονται στο βίντεο γουόλ.

Και ο Πίνι Γκέρσον βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δεν τυγχάνει της πιο θερμής υποδοχής.

Οι αποδοκιμασίες προς τον Σταύρο Εληνιάδη συνεχίζονται με συνθήματα

Αντίθετα-όπως ήταν φυσικό- αποδοκιμάστηκαν έντονα οι ομόλογοί τους του Ολυμπιακού, που δέχθηκαν και μερικά αντικείμενα.

Μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού για προθέρμανση και όλο το γήπεδο όρθιο τους ζήτησε τη νίκη (όχι και με τον πιο κομψό τρόπο φυσικά).

Οι παίκτες μπαίνουν ένας-ένας στα αποδυτήρια για να κάνουν σε λίγο την "επίσημη" εμφάνιση τους για ζέσταμα.

Το μικρόφωνο πήρε ο οργανωτής της Θύρας 13, Γιώργος Κουτσουπός, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς να ενισχύσουν μόνο με τη φωνή και να μην πετάξουν οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο.

Την πρώτη του συμμετοχή στο Πρωτάθλημα μετά από τη δίμηνη απουσία του θα πραγματοποίησει ο Μάικ Μπατίστ, που έκανε την είσοδό του για προθέρμανση και καταχειροκροτήθηκε. Μαζί του και Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Στο παρκέ και ο αρχηγός. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ανταλάζει χειροκροτήματα με την εξέδρα και ξεκινάει σουτ.

Στρατιωτικό χαιρετισμό στους οπαδούς του Παναθηναϊκού επιφύλαξε η εμφάνιση του Σχορτσιανίτη, στην εξέδρα που βρίσκεται πίσω από το καλάθι που κάνουν προθέρμανση οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Ντούσαν Σάκοτα είναι ο πρώτος "πράσινος" που κάνει την εμφάνισή του και αποθεώνεται από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους με τη σειρά του χειροκροτεί.

Και ο ήρωας του Βελιγραδίου, Σκούνι Πεν, κάνει τα πρώτα του σουτ!

Κατά τ' άλλα οι εξέδρες δεν είναι ακόμα γεμάτες και πάνω σε κάθε θέση υπάρχει από μία σημαία του Παναθηναϊκόυ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο πρώτος από πλευράς παικτών που βγήκε στον αγωνιστκό χώρο για σουτ και αποδοκιμάστηκε από τους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τον ακολούθησαν οι Ζίζιτς και Παπαμακάριος, ενώ ανάλογης υποδοχής έτυχε και ο Σταύρος Ελληνιάδης, που άκουσε διάφορα "κοσμητικά".




































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ