ΑΡΗΣ

Μικρή διαφορά με Πρίφτη

Μικρή διαφορά με Πρίφτη
NEWSPORTS

Το θέμα του προπονητή είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί το φαβορί. Ωστόσο τέθηκε θέμα επιστροφής του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΚΑΕ Άρης είναι το θέμα προπονητή με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί το φαβορί όπως έχει φανεί τις τελευταίες μέρες.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μετά την συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας και παρά τις δύο τάσεις που παρουσιάστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο που ακολούθησε προχώρησε σε κατάθεση οικονομικής πρότασης.

Σύμφωνα με αυτήν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της ΚΑΕ Άρης και τις απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που θα ενεργοποιήσει μια συμφωνία. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να γίνουνε κάποια πράγματα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό της στελέχωσης του τεχνικού τιμ. Ο Πρίφτης όπως και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είναι θετικός στην παραμονή του Σάββα Καμπερίδη ενώ ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί και την παρουσία του γνώριμου βοηθού του Θωμά Νίκου.

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής των Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρου Βεζένκοφ σύμφωνα με ότι συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας είχε να κάνει για το πώς θα διαμορφωθεί το μπάτζετ ανάλογα σε κάθε περίπτωση. Είτε αν φύγει ένας από τους δύο, είτε και οι δύο, είτε και κανένας τους με τον Πρίφτη να δείχνει έτοιμος να διαμορφώσει αναλόγως το ρόστερ.

Ενώ όσον αφορά το θέμα της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA υπάρχει η κατηγορηματική πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογών απόκτησης παικτών που αγωνίστηκαν και εκτός Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για το θέμα της οφειλής της από την περίοδο 2011-2012, όταν και η ΣΑΡΙΣΑ είχε αναλάβει να καλύψει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της κουβέντας τέθηκε και θέμα επιστροφής του.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ του είπε πως θα αναλάβει να πληρώσει την οφειλή που δεν πληρώνει η ΣΑΡΙΣΑ με τον Έλληνα τεχνικό να έθεσε θέμα επιστροφής του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του με ένα συμβόλαιο όπου θα μπούνε και τα οφειλόμενα από την προηγούμενη θητεία του. Μία πρόταση όμως που όπως φαίνεται δύσκολα να προχωρήσει.

Τέλος ο Βασίλης Λυπηρίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη, μετά την επιστροφή και του Βασίλη Παραμανίδη (ως γενικού αρχηγού του ΑΣ). Ο Λυπηρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου και προέκυψε προφορική συμφωνία να αναλάβει ρόλο ως υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ