ΑΡΗΣ

Μίνιτς 12 χρόνια μετά

Μίνιτς 12 χρόνια μετά
INTIME SPORTS

Κι ενώ στον Άρη θα έπρεπε να ασχολούνται μόνο με τον αυριανό νοκ άουτ ημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Nick Galis Hall η προπονητολογία καλά κρατεί μετά την πρόταση της Εφές Ανατόλου στο Βαγγέλη Αγγέλου με αυτό του Μίλαν Μίνιτς να πήρε σειρά

Καλά κρατεί η προπονητολογία στην ΚΑΕ Άρης παραμονή του νοκ άουτ ημιτελικού με τον Πανιώνιο στη Nick Galis Hall μετά την πρόταση της Εφές Ανατόλου με το όνομα του Μίλαν Μίνιτς να πήρε σειρά.

Σε ένα χρονικό σημείο της χρονιάς όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καθώς της δίνεται η ευκαιρία αξιοποιώντας την έδρα της να προκριθεί στο τελικό του θεσμού και πάλι μετά από 8 χρόνια.

Κι αν ο Αγγέλου αναμένεται να αποχαιρετήσει μετά το αυριανό παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός συνδέεται άμεσα μαζί του όπως και η φημολογία περί του Θανάση Γιαπλέ όντας κουμπάρος του.

Ο Αγγέλου εξάλλου είχε αποτελέσει βοηθό του Μίνιτς στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2002-2003 όπου το από κοινού πέρασμά τους ήταν σύντομο. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου ενώ ο Σέρβος τεχνικός είχε αναλάβει αντί του Στιβ Γιατζόγλου τον Δεκέμβριο του 2001.

Δηλαδή πριν από 12 χρόνια ως επιλογή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης Γιάννη Δαμιανίδη. Το όνομα του Μίνιτς μόνο τυχαία δεν φαίνεται να έχει έρθει στο προσκήνιο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει προταθεί από τον ίδιο τον Αγγέλου στη διοίκηση της ΚΑΕ με τις πρώτες αντιδράσεις να ήταν ανάμεικτες.

Κι αν στα συν του Μίνιτς είναι το γεγονός ότι πριν από 12 χρόνια είχε εργαστεί ξανά στον Άρη στα μείον του είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν εργάζεται πουθενά. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είχε βρεθεί ένα βήμα προ της επιστροφής του και πριν από δύο χρόνια όταν πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν ο Γιάννης Δαμιανίδης στην προοπτική βοηθός του να ήταν ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ