ΑΡΗΣ

Μήνυμα για Ντέι και Ρίτσαρτσον

Μήνυμα για Ντέι και Ρίτσαρτσον έστειλε ο Φώτης Κατσικάρης που αναμένεται να πάρει σύντομα απόφαση

"Έπρεπε να είμαι δίκαιος με αυτά τα παιδιά", ήταν το πρώτο σχόλιο του σε ερώτηση που δέχθηκε στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο και παραδέχθηκε αμέσως μετά: "Έχουν άλλη εικόνα στην προπόνηση", η οποία σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έδειξαν στην χθεσινή συνάντηση.

Κι όσο για το πώς πρόκειται να κινηθεί ο ίδιος; Ο Φώτης Κατσικάρης είπε πως: "Έρχεται η πραγματικότητα και θα πρέπει να δούμε και αυτό το κομμάτι. Για τον Άρη θα πρέπει οι Αμερικανοί να είναι χρήσιμοι για την ομάδα και μέσα από την δημιουργία της χημείας", και είχε απόλυτο δίκιο με δεδομένο ότι οι Ντέι και Ρίτσαρτσον είχαν μαζί 9 πόντους, 3 και 6 αντίστοιχα.

Πλέον ο Κατσικάρης από χθες το βράδυ να ξεσκονίζει την αγορά ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή λύση με δεδομένο τόσο για πλέι μέικερ και όχι μόνο. Αυτό γιατί από χθες και μετά τους ήδη τραυματίες Αργυρόπουλο και Ντικούδη από εβδομάδα θεωρητικά θα μπουν σε ρυθμούς ομάδας προστέθηκε και ο Χατζηβρέττας που μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το διάστημα της απουσίας του.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Άρη ψάχνει και για κοινοτικό ψηλό με τα πάντα να εξαρτώνται και από το οικονομικό αλλά και το τι καλύτερο προκύψει στην αγορά. Όπως και να έχει πάντως οι Ντέι και Ρίτσαρτσον με την εικόνα που παρουσίασαν και χθες κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να δώσουν στην ομάδα το κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό τόνισε: "Στον Άρη δεν αρκεί η προσπάθεια. Θέλει να κερδίζει και να είναι πάντα νικητής γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα", και πρόσθεσε για την συνέχεια: <εμ> "Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας" .







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ