ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μήνυμα παραμονής από τον Χεζόνια: "Να πάρουμε και άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια, θέλω να επιστρέψω την αγάπη στον κόσμο"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ότι θέλει να πάρει κι άλλους τίτλους με τους Μαδριλένους, ξεκινώντας με την EuroLeague.

Η Ρεάλ κατέκτησε χθες (12/6) το πρωτάθλημα Ισπανιας σκουπίζοντας την Μούρθια στους τελικούς. Όλοι χαμογελούσαν. Το ίδιο και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ για το τι επιθυμεί να συμβεί στην offseason, που λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Κροάτης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους για την ανανέωση του συμβολαίου του, έκανε δηλώσεις στο κανάλι που κάλυπτε τον αγώνα και κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς άφησε υποσχέσεις για την... επόμενη σεζόν.

"Δεν θα πω κάτι για τους τρεις τίτλους που κατακτήσαμε. Είμαι τελειομανής και πάντα μου αρέσει να νικάω, οπότε νιώθω άσχημα που χάσαμε έναν τίτλο (σ.σ την EuroLeague, όπου στον τελικό η Ρεάλ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR) στο χειρότερο φετινό μας παιχνίδι" δήλωσε αρχικά ο Κροάτης, για να προσθέσει: "Θα ήθελα να επιστρέψω λοιπόν όλη αυτή την αγάπη στους φιλάθλους με περισσότερους τίτλους τα επόμενα χρόνια".

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του μάλιστα, ο Χεζόνια ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος: "Οι φίλοι της Ρεάλ με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκαλιές, όταν ο κόσμος έλεγε σκ@τ@ για εμένα που ήταν ψέματα. Θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή την φροντίδα με περισσότερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες'.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ