ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Επίσκεψη αγάπης από τον Παναθηναϊκό στα μικρά παιδάκια. Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ηρακλή

" Ήταν χαρά μας που βρεθήκαμε σήμερα εδώ και δώσαμε λίγη χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Είναι σημαντικό για κάθε άνθρωπο να προσφέρει αγάπη αυτές τις γιορτινές ημέρες και πολύ σημαντικό να βλέπεις το χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των παιδιών. Χρόνια Πολλά με υγεία..", ήταν τα λόγια του Δημήτρη Διαμαντίδη, που δεν σταμάτησε όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι να φωτογραφίζονται με τους μικρούς θαυμαστές τους και να υπογράφουν αυτόγραφα.

Την ομάδα του τριφυλλιού υποδέχτηκαν ο διοικητής του ιδρύματος Δημοσθένης Τσιαμάκης, το υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και τα παιδιά που περίμεναν με ανυπομονησία και γλυκιά αγωνία τους "πράσινους" αστέρες. " Όλοι μαζί από τα βάθη της καρδιάς μας καλωσορίζουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία με την επίσκεψη της αυτή δείχνει για άλλη μία φορά τα φιλάνθρωπα αισθήματα της. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, υγεία και πάντα επιτυχίες, γιατί με αυτές δοξάζουν τον αθλητισμό και ανεβάζουν την Ελλάδα μας ψηλά και την γεμίζουν υπερηφάνεια.

Μπορεί κάποια από τα παιδιά να μην γνωρίζουν ποιοι είναι εδώ σήμερα, όμως να είστε σίγουροι ότι μπορούν και διαβάζουν τα μάτια σας και βλέπουν μέσα σε αυτά την αγάπη και τη στοργή που έχουν στερηθεί και τους την δίνετε εσείς απλόχερα. Και πάλι ευχαριστούμε από βάθους καρδίας για την παρουσία σας εδώ...

", τόνισε ο κ. Τσιαμάκης, που παρέδωσε μία πλακέτα στον Παναθηναϊκό, την οποία έλαβε εκ μέρους του προέδρου της ΚΑΕ Παύλου Γιαννακόπουλου μία τιμητική πλακέτα (που δεν έδωσε το παρών λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων) ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης.

" Ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε να παραβρεθεί σήμερα εδώ, γιατί είχε μία σοβαρή επαγγελματική υποχρέωση και θέλω εκ μέρους του να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία σας. Μακάρι να μπορούμε να κάνουμε πιο συχνά τέτοιου είδους επισκέψεις, Χρόνια Πολλά, με υγεία", είπε ο διευθυντής μάρκετινγκ.

Τα του οίκου τους...
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε παράλληλα την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ηρακλή και αύριο αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, μαζί με την ήττα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, έφεραν τους πράσινους ξανά στην πρώτη θέση και ανάγκασαν τους ερυθρόλευκους να υποχρεωθούν... σε συγκατοίκιση.

Οι πράσινοι πάντως δεν ασχολούνται με τους αντιπάλους τους, αλλά προσπαθούν να συγκεντρωθούν στα του... οίκου τους και μέσα από τις προπονήσεις να γίνουν καλύτεροι και να διορθώσουν τα αρκετά κακώς κείμενα που έχουν εμφανιστεί στους ως τώρα αγώνες τους.

Πράσινοι... αριθμοί
Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό πάντως είχαμε και αρκετά στατιστικά σημεία, με τον Δημήτρη Βεργίνη να πετυχαίνει τους πρώτους του πόντους για φέτος. Παράλληλα, ο Μάικ Μπατίστ έφτασε στους 2102 πόντους στο 201ο αγώνα του, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τους 1200 πόντους με την φανέλα του Παναθηναϊκού (1202). Ο Αμερικανός είναι 4ος σκόρερ του τριφυλλιού, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης... 18ος.











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ