ΑΡΗΣ

Μόλντροου: "Να είμαστε ενωμένοι"

Μόλντροου: "Να είμαστε ενωμένοι"

Το απόγευμα της Δευτέρας θα ολοκληρώσει ο Άρης την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Ρουντούπις (22/11, 19:00) στη Λιθουανία για την 2η αγωνιστική του Eurocup

Με το θερμόμετρο στο Κάουνας να κυμαίνεται στους 4-5 βαθμούς Κελσίου ο Άρης θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία του εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ρουντούπις για την 2η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup (22/11, 19:00).

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον τεχνικό του Άρη να επιθυμεί να οδηγήσει τους παίκτες τους στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη.

Εξάλλου ο «τίγρης» έχει κάθε λόγο να θεωρεί πως η Σαββατιάτικη νίκη επί του Ικάρου Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο θα συμβάλει εκτός της ανόδου της ψυχολογίας των παικτών του και της αυτοπεποίθησής τους.

"Μας περιμένει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά ως ομάδα, να είμαστε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν είχαμε ασχοληθεί με την Ρουντούπις γιατί είχαμε τον αγώνα με τον Ίκαρο, αλλά δεν με προβληματίζει το στιλ μπάσκετ που παίζει η ομάδα αυτή από όσα μου έχουν πει.

Θα τους αναλύσουμε, θα μας εξηγήσει ο κόουτς τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε εμείς ενωμένοι σαν ομάδα, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, που γίνεται ακόμα πιο σημαντικό από το γεγονός ότι χάσαμε στη πρεμιέρα στην έδρα μας και πρέπει να καλύψουμε αυτή την ήττα", υποστήριξε ο Σαμ Μόλντροου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ - σέντερ του Άρη σε ερώτηση για το αν οι δύο αγώνες την βδομάδα θα βοηθήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε: "Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ να βρούμε ρυθμό, ειδικά εμάς που είμαστε νέοι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίζουμε, τόσο το καλύτερο".

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας που αποτελεί και έδρα της Ρουντούπις στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο φετινό Eurocup.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ