EUROLEAGUE

Μονακό: Η ανησυχία για τον Κορκμάζ και η παραδοχή του Ομπράντοβιτς ότι βρίσκεται στην αγορά για γκαρντ

Ο Φουρκάν Κορκμάζ
Ο Φουρκάν Κορκμάζ AS MONACO BASKET

Ο Φουρκάν Κορκμάζ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Μονακό με την Αρμάνι Μιλάνο και, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Τούρκου, ο Σάσα Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε πως οι Μονεγάσκοι θέλουν να κάνουν μία ακόμα προσθήκη.

Η Μονακό πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 93-80 στην εντός έδρας πρεμιέρα της απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή EuroLeague.

Τη νίκη, η οποία συνδυάστηκε μάλιστα με την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στη δράση, επισκίασε ο τραυματισμός του Φουρκάν Κορκμάζ. Ο Τούρκος φόργουορντ που αποτέλεσε μία μεγάλη επένδυση για την ομάδα από το Πριγκιπάτο αποχώρησε από το παρκέ στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου με πόνους στον προσαγωγό και δεν αγωνίστηκε έκτοτε.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Κορκμάζ είπε: "Θα χρειαστεί να περιμένουμε τις εξετάσεις του και τι έγινε με το πόδι του, καθώς αποχώρησε από το παρκέ και δεν μπορούσε να παίξει άλλο. Είναι πολύ ταλαντούχος και ακόμα και σήμερα, ήταν παραγωγικός, αν και έπαιξε λίγο".

Ο προπονητής της Μονακό ωστόσο αναφέρθηκε και στον Νικ Καλάθη (ο οποίος θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες), ενώ παραδέχθηκε πως οι Μονεγάσκοι θα ψάξουν την αγορά προκειμένου να πραγματοποιήσουν κάποια προσθήκη περιφερειακού στο ρόστερ τους.

"Με τον Καλάθη τραυματία έχουμε προβλήματα στις θέσεις των γκαρντ, ενώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τον Τζέιμς, για να τον επαναφέρουμε σταδιακά, αφού ξεκίνησε προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα. Είδατε πόσο διαφορετικοί είμαστε όταν είναι στο παρκέ.

Χρειαζόμαστε προσθήκες. Ο Καλάθης θα επιστρέψει, αλλά δυσκολευόμαστε με την κατάσταση. Νομίζω πως πρέπει να βγούμε στην αγορά, είναι σαφές το τι μας λείπει και το τι πρέπει να αναζητήσουμε. Χρειαζόμαστε παίκτη στις θέσεις των γκαρντ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ