25 Μαρ17:45
Φενέρμπαχτσε-
Παρί-
Οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη γαλλική γλώσσα, με τη Μονακό να καλεί τους αθλητές της να προφέρουν μερικές βασικές φράσεις, όπως “καλημέρα” και “τα λέμε σύντομα”.
Στο σχετικό VIDEO των Μονεγάσκων από την παρουσίαση της ομάδας, οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος προσέφεραν ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, μιλώντας τη γαλλική γλώσσα.
Μάλιστα ο Καλάθης ξύπνησε μνήμες από το φετινό καλοκαίρι με το “ατουταλέρ” (μετάφραση: τα λέμε σύντομα), όταν το συγκεκριμένο σύνθημα ταξίδεψε με την “γαλανόλευκη” από το ΣΕΦ στο Παρίσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η “καλημέρα” και το “τα λέμε σύντομα” του Καλάθη, καθώς και το “Είμαι καλά” του Παπαγιάννη ξεχωρίζουν στα πλάνα της Μονακό.