ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: "Ποιος χρειάζεται τον Γιάννη όταν έχει Παπαγιάννη"

Μονακό: "Ποιος χρειάζεται τον Γιάννη όταν έχει Παπαγιάννη"
@ASMONACO_EN TWITTER ACCOUNT

Ο Γιώργος Παπαγιάννης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Μονακό και ο γαλλικός σύλλογος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει λογοπαίγνιο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να βάλει στο παιχνίδι τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι με κάθε επισημότητα μέλος της Μονακό από το απόγευμα της Τρίτης (9/7). Ο διεθνής Έλληνας σέντερ θα ξανασμίξει εκεί με τον Νικ Καλάθη, καθώς αμφότεροι μετακόμισαν στο Πριγκιπάτο από την Κωνσταντινούπολη το φετινό καλοκαίρι. Η Μονακό, για την ακρίβεια το αγγλικό της account στο Twitter, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία για μερικά πετυχημένα post.

Για την ακρίβεια, η Μονακό πάτησε σε μια πρότερη ανάρτησή της στην οποία έδινε τα εύσημα στον διεθνή Έλληνα πόιντ γκαρντ για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, συνοδεύοντας το σχετικό post με μία φωτογραφία στην οποία ο Καλάθης είναι αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Κάνοντας retweet τη συγκεκριμένη δημοσίευση, η Μονακό έβαλε μία διαφήμιση από την πώληση δύο αυτοκινήτων, λέγοντας "Από την άλη πλευρά, ποιος χρειάζεται τον Γιάννη όταν έχει Παπαγιάννη;".

Οι Μονεγάσκοι δεν έμειναν όμως εκεί. Σε νέο ποστάρισμα έγραψαν: "Θα πάμε τη σχέση μας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο επόμενο επίπεδο μετά την υπογραφή του Καλάθη και του Παπαγιάννη".

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ