ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μονέκε: "Δεν βρέθηκα κοντά στην αποχώρηση από την Μπασκόνια, ούτε μίλησα με άλλη ομάδα"

09/11/2023 Olympiacos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
09/11/2023 Olympiacos Vs Baskonia for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τσίμα Μονέκε υποστήριξε πως δεν υπήρξε στιγμή μέσα στο καλοκαίρι κατά την οποία βρέθηκε κοντά στην αποχώρησή του από την Μπασκόνια, παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει.

Το όνομα του Τσίμα Μονέκα ήταν από αυτά που έπαιξαν στα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού, όμως το υψηλό buy-out που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Μπασκόνια, υπήρξε αποθαρρυντικό ή ακόμα και απαγορευτικό για τους υποψήφιους μνηστήρες. Ο ψηλός από τη Νιγηρία θέλησε πάντως να ρίξει τους τόνους αναφορικά με όσα γράφτηκαν για εκείνον το περασμένο διάστημα, τονίζοντας ότι δεν έφτασε ποτέ κοντά στο σημείο να αποχωρήσει από τους Βάσκους.

"Ήμουν διακοπές όταν άρχισαν να βγαίνουν κάποια fake news για μένα. Απογοητεύτηκα όταν κάποια άρχισαν να λένε πράγματα για μένα επί προσωπικού, τα οποία δεν ήταν αληθινά. Αυτό με εκνεύρισε πραγματικά. Ήξερα ότι δεν είχα πάει πουθενά και πως θα επέστρεφα στην Μπασκόνια. Δεν υπήρξα κοντά στην αποχώρηση από την Μπασκόνια, ούτε μίλησα απευθείας με άλλη ομάδα", ανέφερε ενδεικτικά ο Μονέκε μιλώντας στο Noticias de Alava.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της Μπασκόνια, Πάμπλο Λάσο. "Τον αγαπώ. Αγαπώ τα πάντα πάνω του. Δεν έχουμε παίξει ακόμα κανένα παιχνίδι, αλλά μπορείς να καταλάβεις πως είναι από τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του. Θυμάμαι πως είχαν αντιδράσει οι παίκτες της Ρεάλ και όλοι οι άλλοι όταν απολύθηκε. Μόνο θετικά πράγματα έχω ακούσει για εκείνον από τότε που ήρθα στην Ισπανία".

Σχετικά με τους στόχους του κλαμπ είπε: "Πρέπει να κερδίσουμε το κύπελλο, να μπούμε στα playoffs της ACB, να μπούμε ξανά στα playoffs της EuroLeague. Να κάνουμε δηλαδή όσα έπρεπε να είχαμε κάνει και πέρσι".

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ