ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόνο μια ασύγκριτη πρόταση από τον Παναθηναϊκό θα χαλάσει του Χεζόνια στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  .   (  / EUROKINISSI)
Ο Μάριο Χεζόνια κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για τη EuroLeague. EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Τζεράρ Σολέ σημείωσε ότι αν ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν υποβάλει κάποια ασύγκριτη οικονομικά πρόταση στον Μάριο Χεζόνια, ο Κροάτης θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Νέα δεδομένα για την μεταγραφική υπόθεση του Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε ο Τζεράρ Σολέ. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, ο Μάριο Χεζόνια θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα, μόνο αν δεν λάβει κάποια ασύγκριτη οικονομικά πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR ή κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague ή του NBA.

"Αν δεν υπάρξει κάποια ασύγκριτη πρόταση του Παναθηναϊκού ή κάποιας άλλης ομάδας της EuroLeague ή του NBA, ο Μάριο Χεζόνια θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα", έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Τζεράρ Σολέ για τον Μάριο Χεζόνια.


Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 29χρονου φόργουορντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει αυτό το καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες να έχουν βλέψεις για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Χεζόνια μέτρησε τη φετινή σεζόν 13.5 πόντους (52.2% στα δίποντα, 43.1% στα τρίποντα), 4.6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 0.9 ασίστ ανά 23'18" μέσο όρο σε 38 αναμετρήσεις στην EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ