EUROLEAGUE

Μότολα: "Toν καλύτερο μας εαυτό"

Μότολα: "Toν καλύτερο μας εαυτό"
Μάσεϊ-Τσαλδάρης

Με ανεβασμένη ψυχολογία, οι παίκτες του Άρη υποδέχονται την Πέμπτη (21:45) στο Αλεξάνδρειο, την Ταού

Από την πλευρά του Ρεισόν Τέρι αναφερόμενος στο αυριανό ραντεβού με την Ταού τόνισε: " Είναι ένα κρίσιμο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους αγώνες στην έδρα μας και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να ορίσουμε την τύχη μας στη διοργάνωση".

"Σίγουρα η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας έδωσε αυτοπεποίθηση και τώρα η ομάδα θα πρέπει να επικεντρωθεί στα σημεία που πρέπει να ελέγξει. Αν έχουμε επί 40 λεπτά την απόδοση που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και να εφαρμόσουμε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στην προπόνηση

".

Όσο για τον Χάνο Μότολα, τον κοινό παρονομαστή μεταξύ των δύο ομάδων, δήλωσε: " Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Η Ταού αν νικήσει εξασφαλίζει την πρόκριση στους "8".

"Από τότε που έπαιζα εγώ στην Ταού έχει μείνει μόνο ένας παίκτης. Το γεγονός ότι παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και οι δυο νίκες που έχει πετύχει στο Τop-16 της Ευρωλίγκα όπου αγωνίζεται συνεχώς είναι δυο στοιχεία που φανερώνουν ότι αντιμετωπίζουμε μια πρωτοκλασάτη ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να την κερδίσουμε

".

Σε ερώτηση για το αν προτιμάει τον Άρη περισσότερο από την Ταού με δεδομένο ότι στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της βάσκικης ομάδας η απάντηση που έδωσε ήταν αφοπλιστική: " Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο Άρης είναι η καλύτερα οργανωμένη ομάδα που έχω παίξει στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως: " Δεν το λέω επειδή παίζω στον Άρη. Και σε πέντε χρόνια να με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα θα έλεγα".

"Ο Άρης είναι ομάδα που καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες των παικτών. Υπάρχει προσωπική επαφή και η Διοίκηση κατανοεί ότι για να αισθάνεται καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο παίκτης θα πρέπει να γίνεται το ίδιο και εκτός παρκέ. Η Διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και παρόλο που κάποιες άλλες ομάδες έχουν περισσότερα χρήματα, εγώ ξέρω ότι στον Άρη δεν μου λείπει τίποτα".

Όσο για τον Δημήτρη Τσαλδάρη; " Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα από τα δυσκολότερα που θα παίξουμε φέτος ολόκληρη τη χρονιά", είπε και πρόσθεσε: " Η Ταού είναι μια σπουδαία ομάδα και συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρωλίγκα με νοοτροπία νικητή που ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει".

"Έρχεται με σκοπό να μας κερδίσει και να γίνει το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο. Εμείς μετά από μια κακή αγωνιστικά περίοδο με αφορμή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου δείξαμε τον καλό μας εαυτό καλούμαστε να δείξουμε ότι παραμένουμε ζωντανοί στο "κυνήγι" της πρόκρισης. Θα πρέπει να διατηρήσουμε το όνειρο μας ζωντανό και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις χάσει στην έδρα σου, κανείς όμως στην ομάδα δεν πιστεύει πως έχει τελειώσει τίποτε. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε την Ταού. Είναι δυο ομάδες υψηλού επιπέδου και απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να τις κερδίσεις. Και χρειαζόμασταν μια νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες γιατί η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά



".

Κλήση σε απολογία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης για δύο υβριστικά συνθήματα που καταγράφτηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι "κίτρινοι" θα απολογηθούν εγγράφως μέσω υπομνήματος που θα κατατεθεί το πρωί της Παρασκευής (29/02).









TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ