ΑΡΗΣ

Μούρτος: "Το βάρος στην άμυνα"

Μούρτος: "Το βάρος στην άμυνα"

Ο Σπύρος Μούρτος επανήλθε στη δράση μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και θα δώσει το παρών μεθαύριο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, επισημαίνοντας πως η άμυνα θα αποτελέσει οδηγό.

Μετά την απουσία του στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Κόροιβο ο Σπύρος Μούρτος επανήλθε στην δράση και θα δώσει το παρών μεθαύριο απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο, επισημαίνοντας πως η άμυνα θα αποτελέσει οδηγό.

Ο αρχηγός του Άρη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στο arisbc.gr, για το παιχνίδι με τον Κολοσσό επισήμανε τις δυσκολίες του και τόνισε τι πρέπει να κάνει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη για να πετύχει τη 14η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

"Σίγουρα πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο Κολοσσός έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του και κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι μία σκληρή ομάδα με αρκετές εστίες κινδύνου", τόνισε ο 24χρονος γκαρντ και συνέχισε: "Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά.

Κάθε αγώνας είναι δύσκολος στο φετινό πρωτάθλημα και εύλογα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και αν εφαρμόσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας, θα πάμε καλά. Σίγουρα θα ρίξουμε το βάρος στο αμυντικό κομμάτι, όπου θέλουμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ. Μέσα από την άμυνα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και επιθετικά".

Ο Κολοσσός είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Άρη στο "Nick Galis Hall" με τον Μούρτο να ξεκαθαρίζει: "Σίγουρα αυτό λέει κάτι για τη δυσκολία του σαββατιάτικου αγώνα. Βέβαια εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική της ρεβάνς, έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκη. Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του, κάθε αγώνας είναι κρίσιμος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ