MEDIA

Μπαχάμες - Ελλάδα: Πού θα δείτε το τελευταίο φιλικό της Εθνικής ομάδας πριν από το Προολυμπιακό του ΣΕΦ - ντεμπούτο για Γιάννη Αντετοκούνμπο

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τις Μπαχάμες για την τελευταία ημέρα του τουρνουά Ακρόπολις, στο ακροτελεύτιο φιλικό της προετοιμασίας πριν από το Προολυμπιακό του ΣΕΦ (2-7/7), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται απόψε (27/6) στο ΣΕΦ τις Μπαχάμες (20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24) για το τουρνουά Ακρόπολις, στο τελευταίο φιλικό της ενόψει του Προολυμπιακού (2-7/7).

Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς χθες (26/6) και - βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει - θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι Μπαχάμες από την πλευρά τους είναι πλέον μία υπολογίσιμη δύναμη, αφού μεταξύ άλλων διαθέτουν τρεις NBAερς με κανονικό ρόλο στο NBA. Ο λόγος για τους ΝτιΆντρε Έιτον, Μπάντι Χιλντ και Έρικ Γκόρντον, οι οποίοι μαζί με τους συμπαίκτες τους θα αποτελέσουν ένα καλό τεστ για την Ελλάδα. Χθες (26/6) οι Μπαχάμες γνώρισαν την ήττα (93-80) από το Μαυροβούνιο στην 2η ημέρα του Ακρόπολις.

Το Depth Chart της Εθνικής ομάδας

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης
TAGS MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ