ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπαχάμες - Ελλάδα: Τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα πριν από το Προολυμπιακό

ACROPOLIS AEGEAN 2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ACROPOLIS AEGEAN 2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελευταίου φιλικού αγώνα της Εθνική ομάδας απέναντι στις Μπαχάμες (20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24), με τα "μαγικά χαρτάκια" να διατίθενται τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Μπαχάμες (20:00, ΕΡΤ2 και LIVE από το SPORT24) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από το Προολυμπιακό (2-7/7), με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη αναμέτρηση της "γαλανόλευκης" στο τουρνουά "Ακρόπολις" μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

"Η Εθνική Ανδρών δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, πριν από το τζάμπολ του Προολυμπιακού Τουρνουά απόψε στο ΣΕΦ. Αντιμετωπίζει τις Μπαχάμες στις 20.00 (ΕΡΤ2) και τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ηλεκτρονικά μπορείτε να κλείσετε θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα μέσα από την ticketmaster και ένα «κλικ» από την άνεση του σπιτιού σας ΕΔΩ. Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα λειτουργούν ως την έναρξη του αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Στα εκδοτήρια του ΣΕΦ θα διατίθενται ΜΟΝΟ εισιτήρια για το τουρνουά Ακρόπολις Aegean. Οι φίλαθλοι παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, ώστε να είναι πιο εύκολη η είσοδός τους στο γήπεδο και στη θέση τους.

*Η ticketmaster είναι αποκλειστικό πάροχος εισιτηρίων της ΕΟΚ και της Εθνικής Ανδρών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ