ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τι Τζέι Πάρκερ στο πλευρό του Γκόρντον Χέρμπερτ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τι Τζέι Πάρκερ στο πλευρό του Γκόρντον Χέρμπερτ
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Τι Τζέι Πάρκερ, Ζοζέπ Μαρία Μπεροκάλ και Ντάνιελ Χέρμπερτ θα πλαισιώσουν τον Γκρόρντον Χέρμπερτ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2024/25.

Τη θέση του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γκρόρντον Χέρμπερτ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ανέλαβε ο Τι Τζέι Πάρκερ, ο οποίος επιστρέφει στην EuroLeague μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Βιλερμπάν τον Οκτώβριο του 2023.

Πέρα από τον 40χρονο Γάλλο τεχνικό, ο κόουτς Χέρμπερτ θα έχει μαζί του στο επιτελείο και έναν ακόμα πολύ έμπειρο τεχνικό. Ο λόγος για τον 54χρονο Ζοζέπ Μαρία Μπεροκάλ, που τα δύο τελευταία χρόνια συνεργαζόταν στενά με τον Όντετ Κάτας στη Μακάμπι, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί σε Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, δίπλα στους Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργο Μπαρτζώκα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Τέλος, στο επιτελείο του Γκόρντον Χέρμπερτ θα ενταχθεί και ο 29χρονος γιος του, Ντάνιελ Χέρμπερτ, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Κράιλχαϊμ.

Από το staff που είχε ο Πάμπλο Λάσο, περέμιναν οι Μιχαίλο Μίτιτς και Ιβάν Πίγιανετς, ενώ αποχώρησαν οι Τζόρτζε Άντιτς (Λιουμπλιάνα), Ιγκάσιο Χουάν (Μπασκόνια) και Ντέμοντ Γκριν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ